Conditii de Utilizare

Termeni de Utilizare si Garantie

Descrierea produselor

Echipa Euroenerg incearca sa va prezinte cat mai explicit si corect caracteristicile produselor prezente in magazinul virtual. Totusi in unele cazuri imaginile pe care le vedeti la monitorul dumneavoastra pot parea diferite de realitate produsului in sine. De aceea, va rugam sa aveti in vedere posibilele diferente de perceptie.

Daca un produs pe care doriti sa il comandati nu este disponibil la caracteristica solicitata la un moment dat, va rugam sa ne scrieti la adresa: office@euroenerg.ro. Ulterior, va vom contacta spre a va face cunoscute posibilitatile de onorare a cererii dumneavoastra.

Comenzi speciale

In cazul in care doriti sa ne plasati o comanda pe care sa o executam special pentru dumneavoastra, va rugam sa aveti in vedere factorii care influenteaza termenul de livrare cum ar fi: stabilirea si agrearea conditiilor produselor ce urmeaza a fi livrate. In aceasta situatie timpul de livrare poate varia intre 5 si 15 de zile, in functie de marimea si complexitatea comenzii.

Politica de retur/renuntare

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului" (art.4, alin.b, din Ord.1 30/31.08.2000).

Exceptii:
1. Comenzile speciale plasate si executate conform specificatiilor dumneavoastra nu pot fi returnate (conform articolului 10 alin. c din Ordonanta 130/31 august 2000).

Schimbare produs/renuntare

Daca un produs oferit de catre magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, el poate fi returnat in starea in care a fost livrat impreuna cu documentele care l-au insotit urmand sa vi se trimita la schimb produsul conform. Cheltuielile de transport retur-tur vor fi suportate de catre Euroenerg. Aceasta notificare poate fi facuta de catre dumneavoastra in termen de maxim 10 zile de la receptie.

Daca doriti schimbarea produsului cu un alt produs, il veti returna si achita diferenta de pret. Daca doriti schimbarea produsului, veti returna produsul urmand sa primiti altul la descrierea solicitata. Costurile de expeditie care implica returnarea vor fi suportate integral de catre dumneavoastra.

Daca fara nici un motiv doriti sa renuntati la produsul comandat, puteti sa ni-l trimiteti in aceeasi stare in care v-a fost livrat, urmand ca in maxim 30 de zile de la data returnarii sa va inapoiem contravaloarea lui. In acest caz cheltuielile de transport vor cadea in sarcina dumneavoastra.

Drepturi de autor

Continutul acestui website (elemente de grafica web, texte, poze, imagini, logo-uri si alte date) este proprietatea euroenerg cat si acelor producatori carora le promovam produsele si cade sub incidenta dreptului de autor. Folosirea site-ului sau a continutului sau de catre oricine, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul Euroenerg este interzisa.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse si informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrare si plata si sunt confidentiale in conformitate cu legile Romaniei.

Conflicte

Orice conflict aparut Óntre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul Ón care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Nu vor fi onorate comenzi care sunt adresate post restant sau catre casute postale, deoarece pe astfel de adrese nu sunt acceptate colete cu plata ramburs.

Va sfatuim sa nu ne trimiteti comenzi false. Euroenerg isi rezerva dreptul de a inregistra toate informatiile tehnice legate de accesarea acestui site si de a furniza datele necesare autoritatilor competente sau unor terte parti pentru a depista orice tentativa de acces neautorizat, plasare de comenzi false sau alte operatiuni care sunt prevazute ca infractiuni de reglementarile legale privind activitatea pe internet si comertul electronic. Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice sunt reglementate prin legea nr. 161/2003, care prevede sanctiuni foarte severe pentru orice tentative de a provoca prejudicii furnizorilor si utilizatorilor metodelor de comunicare electronica.

Garantia Produselor si a Serviciilor

Fiecare produs beneficiaza de o anumita perioadade garantie specificata in termeni stabilit pentru fiecare produs in parte si sunt in conformitate cu legile in vigoare de asemenea anumite produse sau servicii pot beneficia de o prelungire a perioade de garantare in urma avizari unui proces verbal de prelungire a perioadei de garantie ,proces verbal convenit de ambele part anum vanzator si cumparator.

In speranta unei bune colaborari Stroe Daniel

Back
Copyright © 2022 Euroenerg. Powered by Euroenerg

Created by www.euroenerg.ro