Despre noi

Cine suntem?

Societatea dispune de o echipa cu experienta , dinamica, flexibila, bine pregatita, instruita pentru a pune in practica toate dorintele clientilor nostri si pentru a satisface toate cererile acestora, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare.

Ce garantii oferim?

Ne castigam increderea clientilor nostri prin timpul acordat intelegerii cerintelor lor, pentru a le putea oferi cele mai bune solutii comerciale si tehnice, precum si cea mai buna executie.
Acceptam numai comenzile in care suntem increzatori ca le putem executa cu succes, in timp util si tot odata conforme cu cerintele clientului de asemnea clientul il putem consilia in alegerea gradului de calitate precum si gasirea unor solutii conforme cu cerintele acestuia.

Care este scopul nostru?

Inca de la inceput principalul obiectiv este asigurarea unei calitati a serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume.
Echipele de montaj si service sunt formate din personal calificat si cu experienta avand suport tehnic asigurat de catre ingineri specializati in instalatii pentru constructii.
Suntem o firma in plina evolutie, constienti ca succesul nostru se bazeaza pe „echipa”, unde recunoasterea valorilor noastre comune ne conduc catre performanta.
Intelegem prin clientii nostri nu doar un proiect, ci un partener de lunga durata, caruia sa-i propunem solutii unice; astfel, continuarea relatiilor dintre firma noastra si clienti, fiind cea mai buna recunoastere a serviciilor de calitate pe care le oferim.
Inca de la infiintare am luptat in primul rand pentru garantarea calitatii serviciilor in domeniuin care se adreseaza oferta noastra din piata .
Astazi, putem spune ca suntem una din putinele firme din Romania care pot face diferenta pe aceasta piata.

Cu deosebita stima Stroe Daniel

 

 

 

Back
Copyright © 2021 Euroenerg. Powered by Euroenerg

Created by www.euroenerg.ro