Generator cu pornire 6 KW Invertor

11.497,20 Lei cu TVA inclus

     

Generatoare cu motor pe benzina cu panou de automatizare

Generatorul electric cu motor termic transforma energia mecanica in energie electrica cu ajutorul cuplului (motor - alternator ) combustibilul folosit pentru producerea miscarii mecanice de catre motorul termic poate fi benzina , motorina , gaz, e.t.c. Automatizarea generatorului are rol de a face legatura electrica intre imobil si furnizorul de electricitate. Cand furnizorul de energie electrica interupe livrarea de energie electrica din diferite motive automatizarea are rolul de a porni generatorul si de a furniza in imobil energie furnizata de generatorul electric. La revenirea tensiuni pe reteaua electrica automatizarea are rolul de a comuta imobilul pe reteaua principala urmand ca generatorul electric sa fie oprit si gata pregatit pentru urmatoarea pornire . Automatizarea poate mentine generatorul luni de zile gata de start furnizand automat catre baterie energie necesara atat cat sa stea incarcata si gata de start . De asemenea se poate monta la cerere si alte accesorii cum ar fi : releu monitorizare supratensiune ,sau releu monitorizare faze ,automatizare dubla etc . Generatoarele si automatizarile sunt compatibile pentru toate tipurile de echipamente electronice

 

 

Avantaje multiple:

  • Greutate redusă și portabilitate:

Alternatorul este antrenat direct de motor și nu se mai folosește volantul, de aceea generatoarele digitale sunt cu până la 50% mai ușoare.

  • Design deosebit și tehnologie modernă:

Dispozitivul de răcire patentat, consumul redus de combustibil, sistemul de atenuare a sunetului și tehnologia INVERTER.

  • Curent de calitate

Tehnologia Inverter purifică curentul produs de alternator, îl transformă în curent continuu, reduce distorsiunile la cea mai joasă limită și îl transformă în curent alternativ de înaltă stabilitate.

Putere maximă (kVA)

6,0

Putere nominală (kVA)

5,5

Tensiune nominală (V/Hz)

230/50

Număr faze

monofazat

Model motor

KG390GETi

Tip motor

1 cilindru, 4 timpi, OHV, benzină

Capacitate cilindrică (cm³)

389

Turaţie nominală (rpm)

3600

Sistem de aprindere

T.C.I.

Consum estimat (g/kWh)

500

Curent nominal (A)

23,9

LpA (dB)

65-75

LwA (dB)

95

Autonomie (ore, la putere nominală)

6

Dimensiuni (L x l x h) (mm)

802x495x624

Masă (kg)

97

Sistem pornire

electric

Tip ulei

SAE 10W30, 15W-40

Capacitate rezervor combustibil (l)

22

Rata de compresie

8,5:1

Ieşire curent continuu

12V-5 A

 

 

Performanțe superioare și avantaje multiple cu un generator de dimensiuni reduse

  • Față de calitatea tensiunii furnizate, silentiozitate și eficiență, generatoarele Kipor oferă protecție la suprasarcina și la nivel scăzut de ulei
  • Sistemul automat de accelerare reglează turația motorului în funcție de puterea necesară, reducănd astfel consumul de combustibil cu 20% păna la 40%.
  • Tehnologia INVERTER asigură fluctuații în tensiunie și frecvența mai mici de 2% - poate fi alimentat orice echipament electric.
  • Nivelul de zgomot este redus cu 10-15 dB față de generatoarele tradiționale.


  • Model: IG 6000


 


  • Model: IG 6000-711001
  • Produs de: Euroenerg


Copyright © 2021 Euroenerg. Powered by Euroenerg

Created by www.euroenerg.ro